ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και όλη την Β.Ελλάδα!

Εφαρμόζουμε τα πλέον καινοτόμα επιστημονικά συστήματα απεντόμωσης και μυοκτονίας και χρησιμοποιούμε υλικά και σκευάσματα τελευταίας τεχνολογίας, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως, ούτως ώστε να προστατέψουμε την κατοικία σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Προστατεύουμε εκατοντάδες κατοικίες στην Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία αλλά και όλη την Βόρεια Ελλάδα παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε χαμηλές τιμές.

ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ

απεντομώσεις μυοκτονίες απολυμάνσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες

Όταν έχετε πρόβλημα με κατσαρίδες και άλλα παράσιτα ή θέλετε να προστατέψετε την ιδιοκτησία σας από μελλοντικές εισβολές, εφαρμόζουμε μια μοναδική κάθε φορά προσέγγιση με σταθερούς πυλώνες της προσέγγισης αυτής την λεπτομερή επιθεώρηση του χώρου σας, την κατάλληλη εφαρμογή απεντόμωσης ή και μυοκτονίας και παρακολούθηση της εξέλιξής της. Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επιθεώρηση της κατοικίας σας εφόσον χρειαστεί, σε όλη την Θεσσαλονίκη!

  • Απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις χρησιμοποιώντας υλικά και σκευάσματα όχι απλά τα εγκεκριμένα της σχετικής λίστας του Υπουργείου, αλλά τα πλέον καινοτόμα και ασφαλή της λίστας αυτής, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών παγκοσμίως (BAYER, BASF, SYNGENTA).

Η επιστήμη στην διαχείριση παρασίτων!

Η ENTOMAT έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων (απεντομώσεις - μυοκτονίες), εφαρμόζοντας συστήματα ολοκληρωμένης διαχείρισης (I.P.M.)

 
Διαβάστε Περισσότερα... Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Όνομα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε όνομα.

Email(*)
Παρακαλούμε εισάγετε email.

Θέμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε το θέμα του μηνύματος.

Μήνυμα(*)
Παρακαλούμε εισάγετε το μήνυμα σας.

Invalid Input

Please publish modules in offcanvas position.